Paitapaino RaPeMa

Paitapaino RapEma
Go to content

Main menu:

Tutustu mainostekstiilien ja liikelahjojen selattaviin tuotekuvastoihin.

CLIQUE syksy / talvi 2016
Kompakti paketti mukavista vapaa-ajan tekstiileistä
herkullisissa väreissä miehille, naisille ja lapsille.

CRAFT syksy / talvi 2016
Laadukkaita vaatteita ja asusteita vaativallekin liikkujalle aktiiviseen elämään. Craftin upeat urheilulliset ja tekniset sporttivaatteet ovatteknisiltä ominaisuuksiltaan ja laadultaan parasta. Kun mietit henkilökunnan liikuntapäivään vaatetta, tutustu Craftin valikoimaan.

James Harvest / Printer
Mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college –muotiin, jolle ominaista on korkea laatu, käytännöllisyys ja muodikkuus. malliston vahvuuksia ovat runsaat yksityiskohdat ja lukuisat yhdistelmävaihtoehdot


Grizzy 2016
Puhutteleva valikoima profiilivaatteita – siistejä, tyylipuhtaita ja klassisen urheilullisia vaatteita, niin seikkailuihin maalla ja merellä kuin liike-elämän jännittävissä kiemuroissa.

Projob
ProJobilta saat ammattilaisen työasut, suojajalkineet, työkäsineet, keittiö- ja ravintola-asusteet, varoitusvaatteet sekä muut asusteet.
D.A.D 2016
D.A.D valmistaa merihenkisiä vaatteita haasteita kaipaaville yrityksille. Kuvastosta löydät kaikki laadukkaista takeista pikeepaitoihin. Toimivat materiaalit ja tarkat yksityiskohdat ovat juuri mitä avoimelle merelle kaipaava tarvitsee.

GC Sportswear
Tekstiilejä ja lahjoja syksyyn ja talveen 2016
Värikkäitä ja laadukkaita tekstiilejä vapaa-aikaan ja toimistoon.

Clique 2016 Basic
Näkyvää profilointia menestyville yrityksille & joukkueille!

J. Harvest & Frost 2016
Tyylikästä bisnespukeutumista miehille ja naisille kannesta kanteen.

Printer Essentials 2016
Profiilipukeutumisen kompakti kokonaisuus.

Laatumerkkejä juhlaan
Esitteestä löytyvät täydelliset yrityslahjat jouluksi tuotemerkeiltä Clique, Craft, Sagaform ja Orrefors. Kuvasto sisältää loistavia lahjaideoita eri hinta- ja tuoteryhmistä. Esillä myös valmiit lahjasetit, jotka ovat helppo ja mieluinen lahja työntekijöille tai liikekumppaneille.

Profiili tuotteet kaikkiin tilanteisiin.
Kannatta tutustua.

Sagaform
suunnittelee ja valmistaa designtuotteita jokaiseen kotiin. Tunnetut suunnittelijat luovat ajan trendejä. Jokainen tuote on esimerkki innovatiivisuudesta ja käytettävyydestä.

South West
Monenlaisia vaatteita teknisistä takeista ylellisiin pikeepaitoihin, huolella harkityt yksityiskohdat, nykyaikainen design, upea istuvuus.

Atlantis
Atlantis on päähineisiin erikoistunut yritys. Tavoitteena on vaikuttaa nykypäivän urheilu- kaupunki- ja katutrendeihin. Vaikutuksen pitää ennen kaikkea kestää ja haastaa.

Sol's
Sol’s tarjoaa kattavan valikoiman korkealaatuisia profiilivaatteita aina toimistosta työmaalle ja vapaa-ajalle.

SkyPro
Mainostekstiilivalikoimaan kuuluu tuotteita usealta luotettavalta valmistajalta. Laajat ja värikkäät mallistot sisältävät erilaisia paitoja, takkeja, asusteita, kylpytekstiilejä, työvaatteita sekä lippalakeista ja pipoista ulkoiluasuihin.

GC Sportswear Oy
Tästä Lahjaideat tuote-esitteestä löytyyvät täydelliset lahjat jouluksi muun muassa tuotemerkeiltä D.A.D. Sportswear, D & J, Toppoint, Printer ja Grizzly. Näistä pehmeistä ja kovista paketeista löytyvät myös Fazerin herkut suklaasta piparkakkuihin.

TOPPOINT 2016
Muhkea kuvasto täynnä toimistotarvekkeita, laukkuja, keittiötarvikkeita, mobiilituotteita sekä terveyteen ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita.

Matterhorn
Matterhorn-takkimallisto on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja ne on tehty kestämään vuosia kovaa kulutusta ja toimimaan erilaisissa ilmasto-olosuhteissa, etenkin silloin kun on kylmää, sateista, lunta ja tuulta. Monet tuotteista on suunniteltu toimimaan yritysten edustustehtävissä sekä kestämään kovaa työkäyttöä.

Sagaform
on tunnettu design- ja kotitaloustuotteiden valmistaja. Sagaformin valikoimista löytyy arkeen ja juhlaan lahjatuotteita, joita on kiva antaa. Löydä hyödyllinen ja kaunis lahja vuoden ympäri.
Avoinna:
Pääsääntöisesti arkisin klo 8.30-16.00
Sopimuksen mukaan muinakin aikoina
Puh. 0400 485 733
Yhteystiedot:
Paitapaino RaPeMa Ay
Kankaistentie 4
51200 KANGASNIEMI
Back to content | Back to main menu